Κλείνουν σχολεία για προληπτικούς λόγους λόγω κορωνοϊού

  • Γιάννα Σουλάκη
σχολεία
Συναγερμός έχει σημάνει στο Κολλέγιο Αθηνών, όπου φοιτούν τα δύο παιδιά της 40χρονης: το ένα στην Α’ Λυκείου και το άλλο στο Γυμνάσιο. Με απόφαση του υπουργού Υγείας κλείνουν προληπικά τα δύο σχολεία, αλλά και ένα νηπιαγωγείο στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Υπουργείου Υγείας κλείνουν σχολεία αύριο, Παρασκευή 28/2, για προληπτικούς λόγους. «Εξετάζεται το ενδεχόμενο επαφής μέλους της σχολικής κοινότητας με προσβληθέντα από κορονοϊό», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τα σχολεία που προχωρούν σε αναστολή λειτουργίας είναι:

1) ΓYMNAΣIO KAI ΛYKEIO KOΛΛEΓIOY AΘHNΩN,

2) ΓYMNAΣIO KAI ΛYKEIO KOΛΛEΓIO ΨYXIKOY,

3) NHΠIAΓΩΓEIO «I. M. KAPPAΣ»,

και τα τρία ευρισκόμενα στο Παλαιό Ψυχικό Αττικής

Δείτε επίσης – Τσιόδρας: Γιατί έκλεισε για 14 μέρες το Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης που φοιτούσε το παιδάκι

Συναγερμός στο Κολλέγιο Αθηνών

Η διοίκηση του σχολείου με μήνυμα προς τους γονείς που υπογράφεται από τον κ.Απόστολο Αθανασόπουλο, συνδιευθυντή του Κολλεγίου Αθηνών και Συντονιστή Σχολικών Μονάδων ενημερώνει ότι η μητέρα μαθητών έχει κορονοϊό.

Το μήνυμα που εστάλη με την ένδειξη ”επείγουσα ανακοίνωση” προς τους γονείς των μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών αναφέρει τα εξής:

«Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο Κορωναϊό Covid 2019. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη. Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία».