Κέντρο Αλληλεγγύης: Βοήθεια από τον Βορρά σε παιδιά και ενήλικες που δοκιμάζονται από την κρίση

  • Iatropedia
Το Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας αποτελεί πρωτοβουλία του δικτύου Open Society Foundations και του SolidarityNow και υλοποιείται με την οικονομική υποστήριξη της Νορβηγίας, της Ισλανδίας και του Λίχτενσταϊν! Θα λειτουργεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του SolidarityNow κ. Στέλιο Ζαββό και τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη παρουσία της κυρίας Ingrid Schulerud, Πρέσβειρας του υπουργείου Εξωτερικών της Νορβηγίας και Εκπρόσωπο των ΕΕΑ Norway Grants, και τον κ. Jordi Vaquer, διευθυντή του Open Society Foundations για την Ευρώπη το Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας.

Πρωταρχικός στόχος του SolidarityNow, μέσω της λειτουργίας των Κέντρων Αλληλεγγύης στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, είναι να υποστηρίξει όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη λόγω της κρίσης.

Το Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας, θα συνεργάζεται με τέσσερις ΜΚΟ: PRAKSIS, ΑΡΣΙΣ, Μαζί για το Παιδί & το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού παρέχοντας βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες πολιτών που περιλαμβάνουν παιδιά και εφήβους, ηλικιωμένους, αρρώστους, μετανάστες και αιτούντες άσυλο.

Οι χώροι του Κέντρου έχουν πλήρως ανακαινιστεί και αποκατασταθεί με δωρεά του Open Society Foundations.

Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας

Δομοκού 2, Παλαιό Φρουραρχείο, απέναντι από Σταθμό Λαρίσης

Ώρες Λειτουργίας 9-5 καθημερινές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εφαρμόσιμες, με ελάχιστο κόστος λύσεις για τους ανασφάλιστους αναζητά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας