Και στο ΕΣΥ…ότι δηλώσεις είσαι! Πως εισβάλουν στα νοσοκομεία μαϊμού γιατροί

  • Iatropedia
Άλλη μια περίπτωση απατεώνα ο οποίος ισχυριζόταν ότι ήταν γιατρός και είχε το μαγικό φίλτρο για να καταπολεμήσει τον καρκίνο, εντοπίσθηκε στο ΕΣΥ και συνελήφθη.

Πρόκειται για άλλη μία περίπτωση κομπογιαννίτη ο οποίος εκμεταλλευόμενος τον πόνο των ασθενών για γιατρειά, δήλωνε γιατρός και ισχυριζόταν ότι είχε το κοκτέιλ φαρμάκων για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Ο ύποπτος συνελήφθη όταν ένας ιδιώτης (απόστρατος αστυνομικός) τον αντιλήφθηκε. Είχε προσπαθήσει να τον εξαπατήσει και να αρπάξει 9.000 ευρώ ισχυριζόμενος ότι διαθέτει τη λύση για τη θεραπεία συγγενικού του προσώπου. Τότε ο 54χρονος κομπογιαννίτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Δεν είναι πάντως η μοναδική περίπτωση απάτης αφού κατά καιρούς διάφοροι επιτήδειοι , εκμεταλλευόμενοι το σύνηθες στην Ελλάδα, «ότι δηλώσεις είσαι», εμφανίζονται ως γιατροί και επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο των ασθενών.

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έχουν εντοπισθεί και επιτήδειοι οι οποίοι μπαίνουν στα νοσοκομεία, υποδύονται το γιατρό, προχωρούν σε ιατρικές πράξεις, και το σύστημα τους αντιλαμβάνεται αρκετό καιρό μετά.

Δείγμα ενδεχομένως της σύγχυσης που επικρατεί στο ΕΣΥ αλλά και της έλλειψης ελέγχου από τα αρμόδια όργανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα τροπολογία για τις εφημερίες! Πότε θα πληρωθούνε οι γιατροί

Ερ.Ντυνάν: Πωλείται με «κουρέματα» και απολύσεις!

Εκτός ΕΟΠΥΥ οι γιατροί που δεν εξετάζουν ασφαλισμένους! Τι αναφέρεται σε επιστολή

Ο πόνος του χωρισμού είναι σαν τον πόνο του ακρωτηριασμού

15 συχνές απορίες, γυναικολογικής φύσεως, που μπορεί να έχει μια γυναίκα