ΙΣΑ: Βοήθεια για τους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Νεπάλ

  • Iatropedia
Φάρμακα και υγειονομικό υλικό θα μεταφέρει η Ομάδα Δράσης του ΙΣΑ στο Νεπάλ μετά από συνενόηση με την πρεσβεία της χώρας αυτής στην Αθήνα.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Ο ΙΣΑ και η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών δήλωσαν έτοιμοι χθες να αποστείλουν βοήθεια στις πληγείσες περιοχές του Νεπάλ όπου οι κάτοικοι δοκιμάζονται ακόμα από τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού.

Σε συνενόηση με την πρεσβεία του Νεπάλ προτίθενται να προσφέρουν το συντομότερο έμπρακτα κάθε δυνατή βοήθεια σε είδος και υπηρεσίες.

Διαβάστε εδώ την σχετική ανακοίνωση του ΙΣΑ:

Θέμα: Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στέλνει φάρμακα και υγειονομικό υλικό στο Νεπάλ

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΙΣΑ, πρόκειται να έρθει σε επαφή με την πρεσβεία του Νεπάλ, προκειμένου να συμβάλλει στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών στις πληγείσες περιοχές.

Το Ιατρείο πρόκειται να θέσει στη διάθεση της Πρεσβείας φάρμακα, υγειονομικό υλικό και καθώς και την Ομάδα Άμεσης Δράσης που έχει εξειδικευθεί στην υγειονομική αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Ο ΙΣΑ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον λαό του Νεπάλ που δοκιμάστηκε από την ανείπωτη αυτή τραγωδία καθώς και την πρόθεσή του να συμβάλλει με τις δυνάμεις του ,στην κάλυψη των έκτακτων υγειονομικών αναγκών που προέκυψαν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν