Υπό κατάληψη οι διοικητικές υπηρεσίες του Ερ.Ντυνάν! Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι

  • Iatropedia
Και εκεί που τους γεννήθηκε η ελπίδα ότι μπορεί να πάρουν στα χέρια τους ρευστό μετά από 10 ολόκληρους μήνες, απογοητεύτηκαν και πάλι οι εργαζόμενοι του Ντυνάν. Γι αυτό και αντέδρασαν με μπλόκο στις διοικητικές υπηρεσίες.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Παρά τις δεσμεύσεις ότι σήμερα θα καταβάλλονταν στους λογαριασμούς τους το ποσό των 2500 ευρώ ως ένα δείγμα καλής θέλησης, τελικώς παρέμειναν άδειοι. Άλλωστε οι 1050 εργαζόμενοι του νοσοκομείου εργάζονται …αφιλοκερδώς τους τελευταίους 10 μήνες καθώς μισθούς δε βλέπουν. Παρ αυτά το νοσοκομείο παραμένει κανονικά σε λειτουργία μέχρι να αποσαφηνιστεί τι θα γίνει και αν θα πουληθεί τελικά.

Πάντως το Σωματείο των εργαζομένων ενημέρωσε για την κατάσταση και το νέο υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος τους δήλωσε ότι θα το εξετάσει το θέμα.

Από την άλλη ο ισχυρός άνδρας του Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος με συνέπεια οι εργαζόμενοι να είναι στον “αέρα” με ένα απόλυτα αβέβαιο εργασιακά μέλλον.

Από το πρωί της Τετάρτης πάντως οι εργαζόμενοι κλείνουν εναλλάξ όλες τις διοικητικές υπηρεσίες σε έναν συμβολικό αποκλεισμό προκειμένου να εισακουστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν