Ημερίδα Φυσικοθεραπείας αύριο στο ΓΝΑ «Ευαγγελισμός»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Αττικής του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, προσκαλεί στην Πολυθεματική Ημερίδα που διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 09:00 στο «Δώμα» του Ευαγγελισμού, υπό την αιγίδα του Π.Σ.Φ., με τίτλο «Εξελίξεις και Προοπτικές στη Φυσικοθεραπεία».

Την εκδήλωση πλαισιώνουν άρτια καταρτισμένοι ομιλητές οι οποίοι θα ενημερώσουν πλήρως το κοινό για σημαντικά ζητήματα που άπτονται της ειδικότητάς τους και επηρεάζουν άμεσα την επιστήμη της φυσικοθεραπευτικής.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με αντικείμενο την Επιστήμη της Φυσικοθεραπείας.

Είναι ένα Συλλογικό Όργανο που εξυπηρετεί τους επιστημονικούς, κοινωνικούς και επαγγελματικούς σκοπούς και στόχους των Φυσικοθεραπευτών σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο κατάρτισης των εμπλεκομένων μελών έχει δημιουργήσει πολλαπλούς πυρήνες εξειδίκευσης με σκοπούς την έρευνα και την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.

Μέλη του Συλλόγου εγγράφονται οι Έλληνες Φυσιοθεραπευτές πτυ­χιούχοι των ΤΕΙ, ΚΑΤΕ, ΚΑΤΕΕ και Σχολής «Βασιλεύς Παύλος» του Λαϊ­κού Νοσοκομείου Αθηνών. Επίσης μέλη μπορούν να γίνουν οι πτυχιού­χοι ισότιμων σχολών του εξωτερικού σύμφωνα με τη ισχύουσα νομο­θεσία, τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φυσιοθεραπευτών (WCPT) και της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας της WCPT.

Ο Π.Σ.Φ. είναι Ενεργό Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φυσικοθεραπευτών (WCPT) και Ιδρυτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας της WCPT και έχει στενή συνεργασία και με άλλους αντίστοιχους φορείς σε Διεθνές Επίπεδο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν