Το iatropedia αποκαλύπτει την κατάσταση υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σοβαρό πρόβλημα με εκτεταμένη στεφανιαία νόσο έχει ο Άκης Τσοχατζόπουλος και γι΄αυτό μεταφέρθηκε σήμερα από τη Νίκαια, στο "Ιπποκράτειο" ώστε να χειρουργηθεί.

Αποκλειστικές πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι το χειρουργείο έχει ήδη προγραμματιστεί για την Τετάρτη και θα γίνει στην καρδιοχειρουργική κλινική του ΓΝΑ «Ιπποκρτάτειο».

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Τσοχατζόπουλος υπεβλήθη σε στεφανιογραφία στο Νοσοκομείο της Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμονας» το οποίο αποκάλυψε το μέγεθος του προβλήματος.

Αυτός ήταν και ο λόγο που ζητήθηκε η άμεση μεταφορά του στο Ιπποκράτειο.

Η μικρή καθυστέρηση στον προγραμματισμό για το χειρουργείο, γίνεται αφενός επειδή δεν επείγει τόσο πολύ, αφετέρου επειδή λαμβάνει αντιπηκτικά φάρμακα και πρέπει να περάσουν μερικές μέρες διακοπής τους.

Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1939 στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταφέρθηκε η οικογένειά του το 1940. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από την Κωνσταντινούπολη και της μητέρας του από τα Ιωάννινα. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του υπήρξε καλαθοσφαιριστής, αγωνιζόμενος για δύο χρόνια (1953 και 1954) στον ΠΑΟΚ στη θέση «3» (Σμολ φόργουορντ).

Διαβάστε το εδώ τι συνέβη από το πρωί. 

Διαβάστε τι είναι η στεφανιαία νόσος εδώ.