ΙΑΣΩ: Διαδικτυακή ημερίδα για τον αξία του μητρικού θηλασμού

  • Ρούλα Τσουλέα
ΙΑΣΩ
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης 9 π.μ.. Σκοπός της είναι η ανάδειξη της συμβολής του θηλασμού στην επιβίωση, την υγεία και την ευημερία μας.

Διαδικτυακή ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό διοργανώνει η Κλινική ΙΑΣΩ, στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Η ημερίδα έχει θέμα «Προστατεύουμε τον Θηλασμό: Είναι ευθύνη όλων μας!» και διοργανώνεται από την Νοσηλευτική Διεύθυνση της κλινικής. Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μαιών-Μαιευτών Αθηνών (ΣΕΜΜΑ).

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν με εισηγήσεις συνεργάτες ιατροί και μαίες της Κλινικής ΙΑΣΩ. Σκοπός της είναι η ανάδειξη της συμβολής του θηλασμού στην επιβίωση, την υγεία και την ευημερία όλων, καθώς και της επιτακτικής ανάγκης να προστατευθεί ο θηλασμός παγκοσμίως.

Κατά την έναρξη της ημερίδας, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο καθηγητής Αριστείδης Αντσακλής, διευθυντής του Τμήματος Εμβρυομητρικής Ιατρικής και πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ, και η μαία Σοφία Μπίτη,  διευθύντρια της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του ΙΑΣΩ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες Υγείας και η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή. Επιστημονικά υπεύθυνη για την ημερίδα είναι η κυρία Μπίτη.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης στο τηλέφωνο 210 618 4155. Μπορούν επίσης να εγγραφούν και να δουν το πρόγραμμα στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3FHaTPA