Οι προύχοντες και οι πληβείοι του Ευαγγελισμού! Οι σουίτες με το wifi και τα 8κλινα με τα ράντζα (ΦΩΤΟ)

  • Iatropedia
Μπορεί πρόσφατα το Πανελλήνιο να είδε ακόμη και 10 ασθενείς να συνωστίζονται ο ένας πάνω στον άλλο σε θάλαμο του Ευαγγελισμού αλλά και τα ράντζα να κοσμούν τους διαδρόμους, από την άλλη όμως υπάρχουν και οι τυχεροί που απολαμβάνουν “πεντάστερη” νοσηλεία. Δείτε τις ...διαφορές

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Οι ασθενείς δύο ταχυτήτων τελικά ζουν και βασιλεύουν ακόμη και στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας τον Ευαγγελισμό.

Από τη μία υπάρχουν οι απλοί ασθενείς που αναγκάζονται είτε να νοσηλεύονται στριμωχτά ο ένας επάνω στον άλλο μέσα σε μικρούς θαλάμους ή στη χειρότερη περίπτωση σε διάδρομο σε ράντζο. Όμως υπάρχουν και εκείνοι που απολαμβάνουν τελείως διαφορετικές συνθήκες, αυτές της σουίτας του νοσοκομείου.

Τα δωμάτια πολυτελείας στον 10ο όροφο του Ευαγγελισμού παραμένουν παρά την κατακόρυφη αύξηση της κίνησης σημείο απροσπέλαστο για τους κοινούς θνητούς.

Οι σουίτες που είχαν φτιαχτεί για τους Ολυμπιακούς αγώνες είναι κάτι απλησίαστο για τους απλούς ασφαλισμένους καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις κρατιούνται για …φίλους και γνωστούς.

Και είναι βέβαιον ότι οι συνθήκες μέσα στις σουίτες δε θυμίζουν δωμάτιο του ΕΣΥ.

Διαθέτουν μεγάλους άνετους χώρους δύο κρεβάτια που καταλαμβάνουν ξεχωριστό κομμάτι μέσα στο θάλαμο, ενώ έχουν καναπέ, τραπέζι, στο κέντρο σαλόνι με ψυγείο, βιβλιοθήκη και εκτός των άλλων …wifi internet!

Βέβαια για τους… ιδιαίτερους ασθενείς υπάρχει και το ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα σε όλη την Αθήνα για να παίρνουν καθαρό αέρα. Οι υπόλοιποι τώρα μπορούν απλά να ανασαίνουν στους διαδρόμους…

Ενδεικτική η εικόνα που ακολουθεί:

Ενδεικτική όμως και η άλλη εικόνα του διαδρόμου…

Πάντως την κατάσταση δύο ταχυτήτων έχει καταγγείλλει πολλές φορές ο Σύλλογος των Ειδικευομένων Ιατρών του Ευαγγελισμού στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα δεδομένα Άδωνι στις απολύσεις γιατρών ΕΟΠΥΥ! Ποιοι τη γλιτώνουν

Μόνο στο iatropedia: Έρχεται πλαφόν σε φάρμακα και εξετάσεις στο “νέο ΕΟΠΥΥ”! Τι χάνουν οι ασθενείς

Ονόματα και …διευθύνσεις γιατρών ΕΟΠΥΥ στο γραφείο Άδωνι! Πότε ξεκινά το κύμα απολύσεων- κινητικότητας

Μόνο στο iatropedia: Μυστική συνάντηση Άδωνι-Λοβέρδου, πρώην Γ.Γ. για το νέο ΕΟΠΥΥ! Τι συζητήθηκε