Η ΝΔ «χτυπάει» Παύλο Πολάκη για ανάρτησή του: «Το πρόβλημα είναι ο Τσίπρας που τον υποστηρίζει»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Άλλο ένα, τουλάχιστον άστοχο, post στο facebook του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων χθες το βράδυ με τη ΝΔ να καταγγέλλει: «Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει «αστειάκια» ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι»...

Από τη ΝΔ επισημαίνουν επίσης:

«Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια».

Το post για τις φωτιές στην Καλιφόρνια

“Ρένα Δούρου ακόμα να παραιτηθείς;;;;; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρούς στη Καλιφόρνια!!!!! Γιατί δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;; Υγ. Τα όσα έχετε κάνει δύο μήνες τώρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ. Υποδομών στο Μάτι γιατί άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λέει;;;; Μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη…”, έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο λογαριασμό του στο facebook.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε πασιφανώς συνειρμό με τις πυρκαγιές που κατακαίνε την Καλιφόρνια και αναφερόμενος στους χειρισμούς της κ. Δούρου κατά την τραγωδία που ζήσαμε στο Μάτι, δράττεται της ευκαιρίας να «χτυπήσει» πάλι τα ΜΜΕ. Γιατί κάποια δεν αναφέρουν το καλό έργο της Περιφέρειας μετά την τραγωδία;

Το γεγονός ότι ο Τύπος οφείλει να ελέγχει και να στηλιτεύει τα λάθη των κυβερνώντων και όχι να δίνει συγχαρητήρια για τα ευνόητα, δεν τον αφορά. Και η πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τακτική του αυτή, στρέφοντας τα πυρά του …μπούμερανγκ!