Οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαίτειο «έχτισαν» την είσοδο! Καβγάς Άδωνι με συνδικαλιστές

  • Iatropedia
Με τσιμεντόλιθους έχτισαν το πρωί της Δευτέρας την είσοδο του Δρομοκαιτείου οι εργαζόμενοι σε μια συμβολική κίνηση αντίδρασης απέναντι στο κύμα κινητικότητας που ξεκινά στα ψυχιατρικά νοσοκομεία. Λεκτική διαμάχη Άδωνι με εργαζόμενους

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη διοίκηση του ψυχιατρικού νοσοκομείου «Δρομοκαίτειο» όταν το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να …χτίσουν την είσοδο του ιδρύματος. Τοποθετώντας τσιμεντόλιθους στην κεντρική είσοδο του ψυχιατρείου αποφάσισαν να αντιδράσουν στο κύμα κινητικότητας που ξεκινά και στα τρία μεγάλα ψυχιατρεία της χώρας.

«Βγάλτε τους τσιμεντόλιθους δεν είναι το σπίτι σας» απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ζωντανή σύνδεση στο Mega από όπου είχε έναν έντονο διάλογο με τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων.

«Η κυβέρνηση δεν συνδιοικεί με τους συνδικαλιστές. Η κοινωνία δεν είστε εσείς. Εσείς είστε συνδικαλιστές και μάλιστα της δεκαετίας του 80» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης βγάζοντας …από τα ρούχα τους τους συνδικαλιστές που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο.

Ο υπουργός Υγείας προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει για τις αλλαγές στα ψυχιατρεία λέγοντας ότι η ψυχιατρική μεταρρύθμιση έχει συμφωνηθεί από το 2000 μεταξύ ελληνιής κυβέρνησης και Ε.Ε.

Σε ότι αφορά την κινητικότητα υπογράμμισε ότι θα γίνει κανονικά ενώ για τα υπόλοιπα νοσοκομεία θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολομέτωπη επίθεση Άδωνι στο ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα! «Δώστε τον κατάλογο με διαφημίσεις από εταιρείες»

Έρχεται κινητικότητα στα νοσοκομεία της περιφέρειας! Τι είπε ο Άδωνις

Στα «όπλα» από σήμερα γιατροί και εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ! Ξεκινά τριήμερο λουκέτο στα πολυϊατρεία

Γιατροί με…σύνταξη στο ΕΣΥ! Μέχρι πότε θα παραμένουν στα νοσοκομεία;