Γιώργος Ελευθερίου: Ζούμε την εξόντωση του ελεύθερου επαγγελματία μέσω της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
"Η στιγμή που θα δώσουμε την απάντησή μας σε όλα όσα μας υπέβαλαν τα τελευταία χρόνια έφτασε! Οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών είναι η στιγμή να στείλουμε το μήνυμα μας σε αυτούς που καθημερινά επιχειρουν την απαξίωση του ιατρικού λειτουργήματος"...

γράφει ο αγγειοχειρουργός δρ Γιώργος Ελευθερίου, υποψήφιος για το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και τον ΠΙΣ με τη ΔΗΚΙ – ΙΣΑ

Καθημερινά ζούμε την εξόντωση του ελεύθερου επαγγελματία μέσω της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, την απαξίωση του νοσοκομειακού ιατρού με μισθούς πείνας και άθλιες συνθήκες εργασίας, την απελπισία των νέων ιατρών μπροστά στο φάσμα της ανεργίας και την αναγκαστική μεταναστευση τους στο εξωτερικό. Βλέπουμε την πλήρη απαξίωση των ιατρών και την άνευ προηγουμένου αδιαφορία του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης για τα ζητήματα τους!

Μέσα σε αυτό το κλίμα η ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α προσπαθεί να αναδείξει με ήρεμη φωνή, βιώσιμες προτάσεις και αποφασιστικότητα, το δικαίωμα των ιατρών για ένα καλύτερο μέλλον, το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την επαγγελματική επιβίωση. Από την πρώτη στιγμή διεκδικούμε το αυτονόητο, να ανοίξει ισότιμα το σύστημα υγείας σε ΟΛΟΥΣ, διεκδικήσαμε και διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία, στην εκπαίδευση, στη πληρωμή των υπηρεσιών μας, στην αναβάθμιση των υποτιμημένων ιατρικών αμοιβών!

Γνωρίζω ότι σε ένα κλίμα φτωχοποίησης και αποπροσανατολισμού η εύκολη λύση είναι η αποχή και η απαξίωση των οργάνων, ποτέ όμως η αποχή από τα κοινά ΔΕΝ είναι η λύση! Αυτός είναι ο λόγος που σας ΚΑΛΩ σε συμμετοχή στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών ( ΙΣΑ) και την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου τηςΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α με υποψήφιο Πρόεδρο τον Γ. Πατούλη. Ο αγώνας μας είναι αγώνας κατά της ανικανότητας, της φτωχοποίησης, της αθλιότητας και της ανεργίας! Είναι αγώνας για να εξασφαλίσουμε ίδιες δυνατότητες σε ΟΛΟΥΣ, είναι σε τελική ανάλυση αγώνας αξιοπρέπειας και επιβίωσης!

Η προσωπική μου δράση έχει πάντα ένα και μόνο ένα στόχο, την προάσπιση των επαγγελματικών και επιστημονικών δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των ιατρών. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια κατάφερα να αναδείξω επαρκώς τα ζητήματα που απασχολούν τους γιατρούς. Έτσι θα συνεχίσω,ΖΗΤΩ την ψήφο σας στις επόμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών όπου θα είμαι υποψήφιος για το ΔΣ του ΙΣΑ και υποψήφιος εκλέκτορας του ΠΙΣ με τη ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α.