Γιατροί υπηρεσίας υπαίθρου: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την κάλυψη των θέσεων

  • Ρούλα Τσουλέα
υπηρεσίας υπαίθρου
Κανονικά συνεχίζονται οι αιτήσεις για την κάλυψη των θέσεων γιατρών υπηρεσίας υπαίθρου, με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Κανονικά συνεχίζονται οι αιτήσεις για την κάλυψη των θέσεων γιατρών υπηρεσίας υπαίθρου, με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Το ΣτΕ αποφάσισε άρση της αναστολής που είχε επιβληθεί στη διαδικασία και την κατ’ εξαίρεση συνέχισή της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου. Οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί αφορούν Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία (συμπεριλαμβανομένων Πολυδύναμων και Ειδικών).

Την άρση της αναστολής ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, αναφέροντας τα εξής:

«Κατόπιν έκδοσης της αριθμ. πρωτ. ΓΝ104/28-6-2019 γνωμοδότησης της Επιτροπής της παρ. 4 του  άρθρου 28 του  ν.2190/1994 (Α΄28) του Συμβουλίου της Επικρατείας για την κατ΄ εξαίρεση συνέχιση των διαδικασιών πρόσληψης ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου, αίρεται η αναστολή της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων της υπ’ αριθμ. πρωτ. Γ4γ/Γ.Π.οικ.43395/06-06-2019 (ορθή επανάληψη) Πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία)  στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία.

»Ως εκ τούτου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συνεχίζεται για το υπόλοιπο της προθεσμίας, ήτοι για οκτώ (8) εργάσιμες μέρες και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν