Γιατροί: «Μειώνει προσωπικό στο ΕΣΥ ο Λοβέρδος»

  • Iatropedia
Κόβει 10.000 κρεβάτια και εργαζόμενους στα νοσοκομεία ο υπουργός Υγείας λένε οι νοσοκομειακοί γιατροί διαψεύδοντας τον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος δηλώνει πως δε θα μπουν σε εφεδρεία τα νοσοκομεία.

Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας ότι δε θα μπουν στον «πάγο» εργαζόμενοι των νοσοκομείων, οι γιατροί μέσω του προέδρου τους Δημήτρη Βαρνάβα (ΟΕΝΓΕ) διαψεύδουν τον Ανδρέα Λοβέρδο καθώς σημειώνουν ότι κόβει 10.000 κρεβάτια και μειώνει και το προσωπικό.

«Προλειαίνεται το έδαφος για απομάκρυνση εργαζομένων στα νοσοκομεία καθώς τα νέα οργανογράμματα είναι ήδη έτοιμα. Με αφορμή τις συγχωνεύσεις ο υπουργός Υγείας έκοψε 10.000 κλίνες από το ΕΣΥ, ώστε να προκύψουν περισσευούμενες θέσεις προσωπικού, το οποίο και θα το θέσει σε εφεδρεία» δηλώνει στο iatropedia.gr ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας.

Να σημειωθεί ότι τη μείωση του αριθμού των κλινών στα δημόσια νοσοκομεία έχει ανακοινώσει πριν λίγο καιρό και επίσημα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων των νοσοκομείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν