Γεωργιάδης και Πολάκης σε νέο άγριο καυγά στη Βουλή για το ΚΕΕΛΠΝΟ

  • Iatropedia newsroom
ΚΕΕΛΠΝΟ
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο καυγάς έγινε κατά τη διάρκεια της απάντησης του Άδωνι Γεωργιάδη σε επίκαιρη ερώτηση του Παύλου Πολάκη αναφορικά με το γιατί ο ΕΟΔΥ απουσίασε από την δίκη για τις δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο υπουργός Υγείας καταλόγισε στον Παύλο Πολάκη ότι «το παίζεις εργατοπατέρας» και είσαι αυτός που στα μεταπολιτευτικά χρονικά απέλυσε δύο υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ (σ.σ. Πουλή και Θεοφίλου) «επειδή τους μισείτε. Τόσο κακός είστε» και μεταξύ άλλων.

«Έχεις κατηγορήσει 10 φορές ανθρώπους που η Δικαιοσύνη τους λέει αθώους… Δεν έχετε ίχνος ανθρωπιάς… Δεν έχετε τύψεις για το μίσος που για μένα καταστρέφει ζωές», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Παύλος Πολάκης από την δική του πλευρά απάντησε με μια μαντινάδα: «Ποτέ του χοίρου το μαλλί δεν γίνεται μετάξι και ο μουτζωμένος δεν μπορεί τη μούρη του ν’ αλλάξει».

«Ναι, είμαι πολύ κακός άνθρωπος, αυτό μπορούν να το βεβαιώσουν χιλιάδες ασθενείς σε όλη τη χώρα. Εσείς δεν είστε κακός, αλλά διεφθαρμένος. Δεν είστε αθώος, αλλά αρχειοθετημένος. Κάποιοι θα αντέξουμε», συνέχισε ο Παύλος Πολάκης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης του ανέφερε ότι βρήκε πληρωμές που έκανε ο κ. Πολάκης με εντολή του ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ και πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο αθώος Πολάκης που δεν έχει βάλει το δάκτυλο στο μέλι…» δηλώνοντάς του πως «εγώ έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη που διερευνά αυτή την υπόθεση».

Ο Παύλος Πολάκης του αντέτεινε ότι «με κατηγορείς ότι τα έχω πιάσει από τον σεκιουριτά του ΚΕΕΛΠΝΟ για να θολώσεις, είναι το γνωστό σου σενάριο. Όμως όταν θα απαγγελθεί κατηγορία για μένα, να πάμε μαζί σε συμβολαιογράφο να υπογράψουμε ότι παραιτούμαστε της παραγραφής και να πάμε στο δικαστήριο κατηγορώντας ο ένας τον άλλον».

Οι τόνοι ανέβηκαν τόσο που ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης για να διακόψει τις αψιμαχίες, έκλεισε το μικρόφωνο ενώ ο υπουργός έστειλε φιλάκι στον Παύλο Πολάκη αποχωρώντας.