Γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο. Ο πανικός του πατέρα. ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Το βίντεο που θα δείτε είναι εκπληκτικό. Ο σύζυγος μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να γεννήσει, όμως το μωρό είχε διαφορετική γνώμη και προτίμησε να βγει νωρίτερα. Για την ακρίβεια θέλησε να βγει κατά τη διαδρομή. Η μητέρα παρά τους πόνους είναι ψύχραιμη, γιατί γνωρίζει ότι από την ψυχραιμία της εξαρτώνται πολλά. Ο πατέρας, οδηγός όμως....

Το βίντεο δείχνει την γυναίκα να φέρνει στον κόσμο μέσα στο αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού, ένα υγιέστατο μωράκι στη ζωή. Φαίνεται ακόμη και ο ομφάλιος λώρος που συνδέει μαμά με παιδί. Ο πατέρας όλη την ώρα οδηγάει αλλά όταν συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα του γεννάει μέσα στο αυτοκίνητο, τα χάνει. Αρχίζει να αναπνέει με δυσκολία και επικαλείται συνέχεια το θεό: “Θεέ μου δεν το πιστεύω, ωωω Θεέ μου”.

“Κάνω στην άκρη μωρό μου” επαναλαμβάνει αγχωμένος στη γυναίκα του και ανάβει τα αλάρμ και κάνει δεξιά σιγά σιγά. Η γυναίκα του ψιθυρίζει εξουθενωμένη ότι όλα είναι καλά, όμως μέσα στο αυτοκίνητο επικρατεί σιωπή. Και οι δυο κρατάνε τις ανάσες τους, μέχρι που το μωράκι παίρνει την πρώτη του αναπνοή και αρχίζει να κλαίει. Αυτό ήταν. Η γυναίκα τηλεφωνεί από το κινητό της στον γυναικολόγο της και του λέει ότι γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο.

Το βίντεο αυτό αμφισβητήθηκε από κάποιους, αλλά στην πορεία αποδείχτηκε ότι είναι 100% αληθινό. Δείτε το είναι συγκλονιστικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πως γίνεται το αίμα, με μια σταγόνα δηλητήριο φιδιού. ΒΙΝΤΕΟ

10 πράγματα για τα όνειρα που δεν ξέρετε. ΒΙΝΤΕΟ

Τι συμβαίνει όταν τρίζουμε τα δόντια μας στον ύπνο μας;

Αγαπημένο σπορ των Ελλήνων η απιστία.Γιατί το καλοκαίρι φουντώνουν τα κρούσματα

Πως θα είναι εμφανισιακά οι γυναίκες στο άμεσο μέλλον;

Ποια είναι τα τα συμπτώματα του ιού του Δυτικού Νείλου; Τι να προσέξετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν