Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Τραγική εξέλιξη με ταυματισμό αστυνομικού έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

  • Γιάννα Σουλάκη
ΝΙΚΑΙΑ
Σοβαρό τραυματισμό υπέστη αστυνομικός από ναυτική φωτοβολίδα έξω από γήπεδο, όπου διεξαγόταν αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

Ο 30χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», όπου διεξαγόταν ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για για το League Cup στο βόλεϊ ανδρών. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε σε 10 λεπτά μετά την κλήση και τον μετέφερε βαρύτατα τραυματισμένο στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, το οποίο ωστόσο δεν εφημέρευε.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, οι γιατροί έβαλαν τον αστυνομικό στο χειρουργείο για να αποκαταστήσουν τη ρήξη στη μηριαία αρτηρία, εκεί όπου σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σφηνωθεί η φωτοβολίδα για αρκετή ώρα, καθώς είναι από το είδος των φωτοβολίδων που δεν σβήνει.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr αποτυπώνεται η ώρα που δέχονται επίθεση οι αστυνομικοί από τους χούλιγκαν.

Την ώρα της επέμβασης, το Νοσοκομείο της Νίκαιας ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.