Φύγε εσύ έλα εσύ! Λίστες με μετακινήσεις προσωπικού στα χέρια Άδωνι. Τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι

  • Iatropedia
Λίστα με όλες τις μετακινήσεις προσωπικού που θα πρέπει να γίνουν το πολύ σε δύο μήνες έχει στα χέρια του ο υπουργός Υγείας.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Λίστα με τους πρώτους εργαζόμενους που θα κληθούν να αλλάξουν άμεσα εργασιακή θέση έχει ήδη στα χέρια του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μπορεί ονόματα αυτή η λίστα να μην περιλαμβάνει όπως ο ίδιος διευκρίνισε, περιέχει όμως όλες τις θέσεις που πρέπει να μείνουν κενές ώστε να γεμίσουν άλλες σε μεγάλα νοσοκομεία που έχουν ανάγκες.

Πρόκειται για εργαζόμενους 5-6 μικρών νοσοκομείων της Αττικής τα οποία θα αλλάξουν άμεσα χαρακτήρα και θα μετατραπούν είτε σε κέντρα υγείας αστικού τύπου είτε σε εξειδικευμένες μονάδες χρονίως πασχόντων.

Σε λίγο καιρό μάλιστα οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν ότι θα πρέπει να μετακινηθούν σε νοσοκομεία «κορμού» μεγαλύτερα δηλαδή νοσηλευτικά ιδρύματα ώστε να καλύψουν τις αντίστοιχες θέσεις. Αξιολόγηση δεν αναμένεται να υπάρχει σε αυτή τη φάση.

Πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης διαμήνυσε ότι θα επαναφέρει στις θέσεις του το νοσηλευτικό προσωπικό που είχε μεταφερθεί τα τελευταία χρόνια σε διοικητικές θέσεις προφανώς όχι με λογικές κάλυψης κενών θέσεων στο ΕΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΟΠΥΥ όλα σε… ένα! Που και πως θα γίνονται οι εξετάσεις πριν το νοσοκομείο

Έρχονται νέα καινοτόμα φάρμακα και φθηνότερα γενόσημα. Οι εντολές Άδωνι και οι φαρμακευτικές

Με ελεύθερες τιμές φάρμακα στα σούπερ μάρκετ;

Μετακινήσεις εξπρές στο ΕΣΥ! Όλο το σχέδιο Άδωνι για τα νοσοκομεία- προσωπικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν