Ερώτηση για την «άφαντη» ασφαλιστική κάλυψη των συνταξιούχων του ΤΑΠ-ΟΤΕ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο ΕΦΚΑ έχει κάνει τα πάντα ένα ...κουβάρι. Τελευταία "θύματα" οι συνταξιούχοι του ΤΑΠ-ΟΤΕ που ταλαιπωρούνται καθώς δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη... Για το θέμα κατέθεσε σήμερα Ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς, ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Εργασίας,

Υπουργό Υγείας

Θέμα:  Χωρίς φάρμακα και γιατρούς χιλιάδες συνταξιούχοι του ΤΑΠ-ΟΤΕ!

Κύριοι Υπουργοί,

Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι ο τρόπος, ο χρόνος και τα μέσα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία του ΕΦΚΑ, θα οδηγούσαν, με μαθηματική ακρίβεια, σε τεράστια αποτυχία το νέο ασφαλιστικό ταμείο. Έχουμε κατακλειστεί από έντονες διαμαρτυρίες πάρα πολλών συνταξιούχων, ειδικά αυτών που προέρχονται από το ΤΑΠ-ΟΤΕ, ότι εδώ και δύο ημέρες δεν εμφανίζεται η ασφαλιστική τους κάλυψη υγείας και δεν μπορούν να κάνουν χρήση των βιβλιαρίων τους για να αγοράσουν φάρμακα ή να επισκεφτούν το γιατρό τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει σύγχυση και αγανάκτηση των συνταξιούχων για τα χάλια που «προσφέρει» η ασφαλιστική σας μεταρρύθμιση!

Κατόπιν αυτών,

Ερωτάστε:

1)  Για ποιό λόγο δεν εμφανίζεται η ασφαλιστική κάλυψη υγείας των συνταξιούχων του ΤΑΠ-ΟΤΕ, πότε θα λυθεί το πρόβλημα και για ποιό λόγο εμφανίστηκε τόσο μαζικά το συγκεκριμένο πρόβλημα;

-O ΕΡΩΤΩΝ –

ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν