Έρχεται ρευστό από τον ΕΟΠΥΥ! Πότε θα πληρωθούν οι γιατροί

  • Iatropedia
Το… χρώμα του χρήματος αναμένεται να δούνε τις επόμενες ημέρες οι γιατροί που συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ καθώς ο οργανισμός σκοπεύει να αποπληρώσει μέρος των οφειλών του.

Το μήνα Μάρτιο αναμένεται να αποπληρώσει τις επόμενες ημέρες ο ΕΟΠΥΥ στους κλινικούς ιατρούς όπως δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού στους εκπροσώπους της Ένωσης ιατρών ΕΟΠΥΥ κατά τη διάρκεια συνάντησής τους.

Επίσης με βάση πάντα τις δεσμεύσεις του με γρήγορους ρυθμούς θα γίνει και η εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών καθώς και του τελευταίου τετραμήνου του 2011. Αμέσως μετά θα προχωρήσει η εκκαθάριση των ταμείων που εισήλθαν στον ΕΟΠΥΥ το 2012 και τέλος θα αποδοθεί το παρακρατηθέν 10% των οφειλών για όλο το 2012.

Πάντως για άλλη μια φορά η διοίκηση του φορέα υποσχέθηκε στους εκπροσώπους του ιατρικού κλάδου ότι θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου οι τρέχουσες οφειλές να εξοφλούνται εντός 90 ημερών βάση της συμβατικής υποχρέωσης του ΕΟΠΥΥ. Υπόσχεση βέβαια που έχει δοθεί πολλές φορές σε πολλούς κλάδους αλλά ουδέποτε υλοποιείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόσο θα πληρώνουμε γενόσημα και πρωτότυπα φάρμακα με τις νέες ρυθμίσεις!

Από τη Δευτέρα τα δωρεάν εισιτήρια για εξετάσεις στο ΕΣΥ! Πως θα τα πάρετε

Πόσοι γιατροί τιμωρήθηκαν τελικά για υπερσυνταγογράφηση; Τι αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

Η επέλαση του Γερμανικού συστήματος υγείας στην Ελλάδα! Τι ισχύει στη Γερμανία