Έρχεται ο νέος τρόπος για κλείσιμο ραντεβού στο ΠΕΔΥ- Δείτε αναλυτικά

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Οι ενδιαφερόμενοι θα επισκέπτονται την ηλεκτρονική σελίδα http://rdv.ehealthnet.gr και θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν Μονάδα ΠΕΔΥ ή Κέντρο Υγείας, την ειδικότητα ή ακόμα και το γιατρό προκειμένου να κλείσουν ραντεβού.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία εξασφαλίζεται με την εισαγωγή των κωδικών που χρησιμοποιούνται στο taxisnet. Αναλυτικά, για την πρόσβαση στο σύστημα χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ, οι κωδικοί για την εισαγωγή στο taxisnet και ο ΑΜΚΑ.

1: Μπαίνετε στη σελίδα http://rdv.ehealthnet.gr. Εμφανίζει μήνυμα ότι βρίσκεστε στην εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ για τα ηλεκτρονικά ραντεβού. Επιλέγετε πρόσβαση στην εφαρμογή.

2: Εισάγετε τους κωδικούς του taxisnet και στη συνέχεια τον αριθμό του ΑΜΚΑ.

3: Συμπληρώνετε τα πεδία ανάλογα με την ειδικότητα που ψάχνετε, την περιοχή που σας ενδιαφέρει και την ώρα που προτιμάτε.

4: Εκτός από τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένη μονάδα υγείας και γιατρό.

Το σύστημα τροφοδοτείται συνεχώς με τη διαθεσιμότητα των μονάδων ΠΕΔΥ και των Κέντρων Υγείας και οι πολίτες θα μπορούν σύντομα να κλείνουν ραντεβού σε όλες τις Μονάδες Υγείας. Σύντομα, εξάλλου, όλοι οι ιδιώτες γιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν τη διαθεσιμότητά τους στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών ραντεβού, είτε για ιδιωτικό ραντεβού είτε για ραντεβού μέσω ΕΟΠΥΥ, ώστε να εμφανίζονται στις αναζητήσεις των πολιτών.