Επιβεβαίωση του Iatropedia για ύπαρξη κι άλλων νοσοκομείων στο Ταμείο Αποκρατικοποίησης

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
ταμείο αποκρατικοποίησης
Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ γνωστοποιεί ότι το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, το Ιπποκράτειο, παραχωρήθηκε μαζί με πολλά ακόμα νοσοκομεία από την κυβέρνηση στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Πρόκειται για επιβεβαίωση της είδησης, την οποία το Iatropedia ανέδειξε από νωρίς σήμερα το πρωί.

Διαβάστε επίσης: Όχι μόνο το «Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης αλλά κι άλλα νοσοκομεία παραχωρούνται στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία επιβεβαιώνει το πρωινό ρεπορτάζ του Iatropedia:

Στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων και το μεγαλύτερο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης το Ιπποκράτειο.

Όπως και το παλαιό της Άρτας που στεγάζει Υγειονομικές Υπηρεσίες αν και κληροδότημα

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ότι και άλλα Νοσοκομεία έχουν δοθεί στο Υπερταμείο για ξεπούλημα. Το υπ’ αρίθμ, 6.298 ακίνητο από τα 10. 119 συνολικά που παραχωρήθηκαν από την κυβέρνηση στο Υπερταμείο για ξεπούλημα είναι το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Φέρει το κωδικό Αριθμού Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) 190445301029-0-0. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Νοσοκομείο του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Θεσσαλονίκης. Μετά το Γ. Γεννηματάς και το Ιπποκράτειο. Ξεπουλάνε τα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Στο Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και το παλαιό Νοσοκομείο της Άρτας στο οποίο στεγάζονται το Κέντρο Υγείας αστικού τύπου (πρώην Μονάδα ΕΟΠΥΥ), η 1η ΤΟΜΥ Άρτας και το ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρο Αποκατάστασης).

Το κτίριο έχει επισκευαστεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση με κοινοτικά κονδύλια για να λειτουργεί ως ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ. Δαπανήθηκαν το έτος 2009 για την επισκευή του 5 εκατ. ευρώ. Είναι κληροδότημα από τον Αλέξανδρο Ζάρα με τον όρο να λειτουργεί ως Υγειονομική Μονάδα.

Και όμως παραχωρήθηκε για ξεπούλημα!!! Είναι το υπ’ αρίθμ. 392 Ακίνητο από τα 10.119 στο σύνολο με κωδικό Αριθμό Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) 040102505001-0-0 (ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2317/19 Ιουνίου 2018).

Θα απαντήσουμε με δυναμικές κινητοποιήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ