Επιστροφή Τσιόδρα στην ενημέρωση του κορονοϊού – Μαζί με Χαρδαλιά δύο φορές την εβδομάδα

  • Γιάννα Σουλάκη
Τσιόδρα
Την επιστροφή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, αλλά την αύξηση της συχνότητας της τακτικής ενημέρωσης για τον νέο κορονοϊό -από μία σε δύο φορές την εβδομάδα- έφερε η έκρηξη των κρουσμάτων που παρατηρείται στην Ελλάδα. Τις ανακοινώσεις θα κάνει το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, η βαρύτητα της ενημέρωσης επιστρέφει και πάλι στο Υπουργείο Υγείας και για το λόγο αυτό εξετάζεται η πιθανότητα η βάση της ενημέρωσης να μεταφερθεί και πάλι, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου της οδού Αριστοτέλους.

Τα παραπάνω αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πρωινής σύσκεψης για τον κορονοϊό στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά και επιστημόνων της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου  Υγείας.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι απογευματινές δηλώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών που θα γίνει μαζί με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν νέες αποφάσεις για τα σχολεία.