Επίσκεψη των γιατρών του ΙΣΑ στα Παιδικά Χωριά SOS

  • Γιάννα Σουλάκη
ΙΣΑ
Επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Γ.Πατούλης και μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).

Την έμπρακτη στήριξη του στο σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS, εξέφρασε για άλλη μια χρονιά, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα, ο πρόεδρος Γ. Πατούλης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Φ. Πατσουράκος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γ. Δατσέρης  και τα  μέλη του Δ.Σ. Α. Χατζής, Ι.Κεχρής, Λ.Μαρκάκη,  Σ. Προβατάς,  πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και παρέδωσαν το ποσό των 3.000 ευρώ ως συμβολική ενίσχυση, για το σημαντικό έργο που επιτελείται.

Στη συνάντηση παρέστησαν, ο  πρόεδρος του ΔΣ των Παιδικών Χωριών SOS Καθηγητής Κ.Συρίγος, ο Γενικός  Διευθυντής των  Παιδικών χωριών SOS Ελλάδος Γ.Πρωτόπαπας, ο διευθυντής των Παιδικών Χωριών Βάρης και της Στέγης Νέων Αθηνών Ε.Λοράνδος και ο ταμίας των Παιδικών Χωριών, Δ.Φαρμάκης, οι οποίοι ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΙΣΑ, για τις δράσεις της δομής και τις ανάγκες των 74 παιδιών που φιλοξενούνται.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, μίλησε με παιδιά και μητέρες SOS, τις οποίες συνεχάρη για το έργο τους, άκουσε τις ανάγκες τους και έδωσε την υπόσχεση ότι ο ΙΣΑ θα είναι στο πάντα πλευρό τους.

«Ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά και καλή χρονιά στα παιδιά που φιλοξενούνται και στο προσωπικό που τα φροντίζει. Θέλουμε  να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν σωστά και να ενσωματωθούν στην κοινωνία. Μάλιστα στόχος μας είναι να γίνει μια επανεκκίνηση όλων των κοινωνικών δομών αυτού του τύπου. Αποτελεί για εμάς προτεραιότητα η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και στο πλαίσιο αυτό θα δρομολογήσουμε ένα ευρύ φάσμα δράσεων και πρωτοβουλιών. Έχουμε δώσει την υπόσχεση να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και για το λόγο αυτό θα ενώσουμε  τις δυνάμεις της επιστημονικής κοινότητας και της τοπικής αυτοδιοίκησης», τόνισε ο κ.Γ.Πατούλης.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: