Επαφές με πολιτικά κόμματα για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Tα θεσμικά θέματα που απασχολούν τον φαρμακευτικό κλάδο αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται από το προσχέδιο του Ασφαλιστικού συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος με εκπροσώπους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η αντιπροσωπεία από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο συναντήθηκε με την κυρία Εύη Χριστοδουλοπούλου, βουλευτή και υπεύθυνη για θέματα Υγείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης , τον κ. Συμεών Κεδίκογλου γραμματέα του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ και τον κ. Δημήτρη Καρύδη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Εκ μέρους του ΠΦΣ ήταν ο πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Λουράντος και το μέλος του ΔΣ κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ έθεσε το ζήτημα της επαναλειτουργίας των πειθαρχικών συμβουλίων με την συμμετοχή δικαστικού και του ορισμού συγκεκριμένου ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων. Σχετικά με το Ασφαλιστικό ο κ. Λουράντος τόνισε πως η ιδιαιτερότητα των φαρμακοποιών έγκειται στο ότι είναι αδύνατο να φοροδιαφύγουν και αυτό καθιστά άδικο το σύστημα σύνδεσης των εισφορών με το εισόδημα ,πριν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα πάταξης της φοροδιαφυγής

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων δεσμεύτηκαν και για επόμενες συναντήσεις στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας όσο και των νέων προτάσεων που θα παρουσιασθούν στην Προγραμματική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν