ΕΟΠΥΥ: «Ανάσταση» για τους προμηθευτές υλικών αιμοκάθαρσης

  • Iatropedia
Οι προμηθευτές υλικών αιμοκάθαρσης καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις δαπάνες για τον μήνα Ιανουάριο 2015 μέχρι την επόμενη Παρασκευή 15/5 ώστε να αποζημιωθούν από τον ΕΟΠΥΥ. Εξάλλου, μέχρι τις 22 Μαΐου θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

της Μαρία Τσιλιμιγκάκη

Όπως ανακοίνωσαν από το υπερταμείο, οι προμηθευτές θα πρέπει να να προσκομίσουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις, στις οποίες ήδη έχουν υποβάλει τα φυσικά παραστατικά ή θα υποβάλουν, τα αντίστοιχα αποδεικτικά ηλεκτρονικής υποβολής ενώ «αυτονόητο θεωρείται, ότι όλοι οι προμηθευτές, θα πρέπει από εδώ και στο εξής έως 20 κάθε μήνα, να έχουν υποβάλλει, πέραν των φυσικών παραστατικών, ηλεκτρονικά τα τιμολόγια υλικών του προηγούμενου μήνα».

Ειδικά, για τους αναφερόμενους μήνες, όσα φυσικά παραστατικά, για πράξεις ή υλικά, έχουν ήδη παραληφθεί από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις, θα πρέπει να συσχετισθούν, με την παραλαβή των αντίστοιχων ηλεκτρονικών υποβολών.

Τέλος. στο εξής τα φυσικά παραστατικά (τιμολόγια, ενημερότητες κλπ), που συνοδεύουν τις αντίστοιχες υποβολές, θα κατατίθενται και θα παραλαμβάνονται, στις ίδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν