ΕΝΕ: 10ο Πανελλήνιο & 9ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ΕΝΕ διοργανώνει για δέκατη συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο συνέδριο του χώρου της υγείας. Το 10ο Πανελλήνιο και 9ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο των Νοσηλευτών της χώρας θα διεξαχθεί φέτος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο πλαίσιο της σημαντικής τούτης εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν πάνω από 500 επιστημονικές εργασίες, θα αναπτυχθούν συζητήσεις και σύγχρονοι προβληματισμοί για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας σε δεκάδες στρογγυλά τραπέζια, ενώ οι σύνεδροι, στην πλειοψηφία τους νοσηλευτές και γιατροί, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρωτότυπες μελέτες και δεκάδες κλινικά και ειδικά φροντιστήρια και να ενημερωθούν για θέματα επαγγελματικά, νομικά, ασφαλιστικά και εργασιακά.

Η φιλόξενη Κρήτη από την Πέμπτη θα ζει στο ρυθμό του συνεδρίου της ΕΝΕ, που συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια και την ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ.

Οι χιλιάδες σύνεδροι που θα παρευρεθούν από ολόκληρη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και να μοιραστούν τον τρόπο διαχείρισης και επίλυσης ταυτόσημων ζητημάτων σε όλες της δομές υγείας του ΕΣΥ και του ιδιωτικού τομέα.