ΕΛΠΙΔΑ: Ακτινολόγος στην ογκολογική μονάδα Παίδων μπήκε στον αξονικό τομογράφο μαζί με εγκαταλελειμμένο βρέφος

  • Iatropedia newsroom
ακτινολόγος
«Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας ...και ότι αν δεν υπαρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, οτι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο», λέει η ακτινολόγος.

Η Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη, ακτινολόγος στην ογκολογική μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», μπήκε μαζί με εγκαταλελειμμένο βρέφος στην αξονική τομογραφία.

Το βρέφος δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και η ακτινολόγος «ράγισε τις καρδιές μας» με τη συγκινητική αυτή κίνηση. Η ίδια μίλησε στην τηλεόραση του Open λέγοντας πως «είναι τιμή μου που εργάζομαι εκεί» και πρόσθεσε ότι «το παιδί είχε καλή έκβαση».

«Όταν δουλεύεις μέσα στο πόνο, όλα τα άλλα προβλήματα σου φαίνονται σαχλά και μαθαίνεις κάθε μέρα να χαμογελάς από καρδιάς!! Η φωτογραφία είναι από εξέταση εγκαταλελειμμένου βρέφους, δεν είχε συνοδό να το ακινητοποιήσει και δεν μπορούσα από ενσυναίσθηση να το αφήσω με μια αποτυχημένη εξέταση στην αξονική τομογραφία. Θεώρησα σωστό [τηρώντας τον Όρκο του Ιπποκράτη] να πάρουμε μαζί την ακτινοβολία, όπως θα έκανε και η μητέρα του, αν δεν το είχε εγκαταλείψει, ένας Θεός ξέρει γιατί…!! Το ένιωθα σαν τον μικρό Χριστό, όπως οφείλουμε να βλέπουμε όλους γύρω μας . Να μάθουμε ότι η καρδιά γεμίζει δίνοντας …και ότι αν δεν υπαρχει αγάπη για τον συνάνθρωπο, οτι άλλο και να κάνουμε είναι ανώφελο. Καλημέρα με πολλη αγάπη», γράφει η ίδια στην ανάρτηση που έκανε στο facebook.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση με την φωτογραφία:

Δείτε όσα είπε σήμερα η ίδια στην τηλεόραση του Open:


Φωτογραφία Facebook