Έκτακτη συνάντηση φαρμακοποιών υπηρεσιακής κυβέρνησης στο Μαξίμου!

Με τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο και τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας Χρήστο Κίττα συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης εκπρόσωποι των φαρμακοποιών με αφορμή τις κινητοποιήσεις του κλάδου. Λύση δε βρέθηκε γι αυτό και ξεκινούν κανονικά την απεργία τους οι φαρμακοποιοί.

Εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου μετέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου μετά από πρόσκληση της κυβέρνησης και με αφορμή την 24ωρη απεργία των φαρμακοποιών η οποία συμπληρώνεται και με άρση της πίστωσης στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε πίστωση χρόνου από τους φαρμακοποιούς και δεσμεύτηκε ότι θα τους παραδοθεί πλάνο αποπληρωμής των χρεών που φθάνουν το ένα δις ευρώ.

«Περιμένουμε να δούμε το πλάνο με τα χρονικά όρια που θα τεθούν για την αποπληρωμή των οφειλών, θα εκτιμήσουμε τα νέα δεδομένα και θα αποφασίσουμε» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Πάντως οι κινητοποιήσεις του κλάδου θα ξεκινήσουν κανονικά με λουκέτο στα φαρμακεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν