Ο Δημήτρης Κάζης, 41 ετών, κάνει έκκληση για συμβατό δότη ήπατος – ΕΠΕΙΓΟΝ!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Δημήτρης Κάζης
Ο 41χρονος Δημήτρης Κάζης από τη Θεσσαλονίκη χρειάζεται τη βοήθειά μας. Όλων μας και του καθενός ξεχωριστά! Σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις που έχει κάνει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αλλά και την κοινοποίηση του προβλήματός του, που έκαναν με δική τους ανάρτηση τα "Ελληνικά Hoaxes", αυτή η έκκληση για βοήθεια είναι απόλυτα αληθής και η ανάγκη του συνανθρώπου μας μεγάλη και άμεση.

Ο Δημήτρης Κάζης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Florence Nightingale της Κωνσταντινούπολης με σοβαρό πρόβλημα στο ήπαρ.  Ψάχνει εδώ και πολύ καιρό τώρα συμβατό (εν ζωή) δότη για μεταμόσχευση ήπατος (μέρος του ήπατος φυσικά) με ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ Α ή 0, αλλά δεν βρίσκει.

Η τελευταία έκκλησή του στο Facebook είναι δραματική:

«Παιδιά γειά σας, δυστυχώς φεύγω και φεύγω πικραμένος. Ζήτησα την βοήθεια σας και δεν ανταποκριθήκατε, κανείς δεν νοιάστηκε ούτε καν μου τηλεφώνησε, ούτε ζήτησε να πάρει πληροφορίες από τους γιατρούς.

Γνωρίζω ότι είναι μια δύσκολη απόφαση και ότι εκ πρώτης φοβίζει αλλά όταν φτάνεις στο τελικό σημείο που έχεις να ζυγίζεις την ζωή ενός ανθρώπου-φίλου με μία ταλαιπωρία δύο εβδομάδων το πολύ η ζυγαριά νόμιζα πως εύκολα θα έγερνε…

Καταρχήν οποίος ερχόταν εδώ θα έλυνε τις απορίες του διότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τους διάφορους αφηρημένους οδηγούς του Ίντερνετ. Ο γιατρός είναι μοναδικός στον κόσμο και κορυφή [Yaman Tokat] καθώς εδώ και 4,5 χρόνια (2500 μεταμοσχεύσεις) δεν έχει καμία αποτυχία-απώλεια. Επίσης μετά την άφιξη του από εδώ κανείς δεν είναι ακόμη υποψήφιος δότης. Αυτό το αποφασίζουν οι γιατροί αφού εξετάσουν όλες τις παραμέτρους.

Σας φιλώ και περιμένω έστω την τελευταία στιγμή την ανταπόκριση σας. Δώστε μου την ευκαιρία να ζήσω.

Δημήτρης»

Η ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Κάζης στο Facebook:

Το e-mail του είναι dkazis@yahoo.com και μπορείτε τον καλέσετε μέσω Viber και Messenger και FaceTime στα τηλέφωνα +30 6937108076 και 6937108074.

Η ανάρτηση-επιβεβαίωση από τα Ελληνικά Hoaxes:

Το Iatropedia.gr παρακαλεί, όποιον έχει τη δυνατότητα, να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη για περισσότερες πληροφορίες.