«Ειρήνη» ζητεί από Βαρνάβα- Παπανικολάου γνωστός χειρουργός

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Πρωτοβουλία για να σταματήσει η δημόσια αντιπαράθεση στους κόλπους των νοσοκομειακών γιατρών πήρε ο γνωστός χειρουργός από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Γιώργος Παπασταματάκης που διαχειρίζεται και την ιστοσελίδα docmed. Σε αυτήν, παρακαλεί τους συναδέλφους του γνωστούς συνδικαλιστές, Δημήτρη Βαρνάβα και Πάνο Παπανικολάου να σταματήσουν τη δημόσια αντιπαράθεση και να λύσουν τις διαφορές τους εσωτερικά , στα "όργανα" των γιατρών.

Διαβάστε την παρέμβαση του κ. Παπασταματάκη:

Κύριοι συνάδελφοι μήπως είναι καιρός να σταματήσει αυτή η δημόσια αντιπαράθεση σας που εκθέτει όχι μόνο εσάς αλλά και το σύνολο του ιατρικού κόσμου. Είστε καταξιωμένοι  για τους αγώνες σας και την προσφορά σας,  εκλεγμένοι δε  και οι δύο από συναδέλφους ιατρούς,  με βασικό σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας αλλά και για την  προάσπιση και επίλυση των προβλημάτων του ιατρικού κόσμου.

Χτυπήματα κάτω από την μέση και με κύρια άρθρα στις ιστοσελίδες σας δεν εξυπηρετούν  τον κοινό σκοπό που είναι η αναβάθμιση και προάσπιση των συμφερόντων των γιατρών. Σταματήστε λοιπόν την δημόσια αντιπαράθεση που μόνο ζημιά κάνει.  Υπάρχουν όργανα που μπορείτε να λύσετε τις διαφορές σας.

Φιλικά

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν