Δυναμιτίζουν την προεκλογική περίοδο τα αποτελέσματα της Εξεταστικής για την Υγεία

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Βουλή
Τα αποτελέσματα της Εξεταστικής Επιτροπής για πιθανά σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας "δείχνουν" πέντε πολιτικά πρόσωπα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμμετείχαν σε αποφάσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ και το Ερρίκος Ντυνάν.

Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Μάριος Σαλμάς και Ανδρέας Λοβέρδος «φιγουράρουν» σήμερα με έναν πολύ αρνητικό τρόπο στα πρωτοσέλιδα και οι τίτλοι μιλούν για παραπομπή τους…

Είναι αβέβαιο αν το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει όντως Προανακριτική για αυτά τα πέντε πολιτικά πρόσωπα αλλά και μόνο η διαρροή στον Τύπο της πορείας στην έρευνα, βάζει «στη γωνία» την αξιωματική αντιπολίτευση και επιβεβαιώνει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Το κείμενο που θα κατατεθεί στην Ολομέλεια το αργότερο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, θα έχει τέσσερα κεφάλαια στα οποία θα αναλύονται τα ευρήματα για την πώληση του Ερρίκος Ντυνάν, τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ και την αγορά αντιγριπικών εμβολίων και ιατροτεχνολογικού υλικού.

Η πρώτη αντίδραση της αντιπολίτευσης είναι φυσικά να αντιδρά για τις διαρροές καθώς σε τόσο σοβαρές έρευνες που διεξάγονται εντός του Κοινοβουλίου για πολιτικά πρόσωπα, πρέπει τα αποτελέσματα των ερευνών να ανακοινώνονται πρώτα στους βουλευτές.

Αλλά δεδομένης της προεκλογικής περιόδου, τίποτα δεν αναμένεται να είναι όπως συνήθως. Η μάχη θα δοθεί όχι μόνο στο πεδίο της μάχης αλλά και στα …χαρακώματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν