Δείτε τι τρώνε οι επώνυμοι για να αδυνατίσουν

  • Iatropedia
Θραύση κάνει στο εξωτερικό μια νέα δίαιτα η οποία υπόσχεται γρήγορη απώλεια κιλών μέσα σε δυο ημέρες! Ήδη η νέα δίαιτα έχει φανατικούς οπαδούς μεταξύ των οποίων και της Τζένιφερ Λόπεζ.

Βασική προυπόθεση είναι για πέντε ημέρες να τρώτε ό,τι θέλετε και για δυο ημέρες να καταναλώνετε μόνο 500 θερμίδες εάν είστε γυναίκα και 600 εάν είστε άνδρας.

Εμπνευστές της δίαιτας που σαρώνει στη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ είναι δύο ειδικοί σε θέματα υγείας, ο δόκτωρ Michael Mosley και η Mimi Spencer οι οποίοι έχουν εκδώσει και σχετικό βιβλίο.

Τις πέντε ημέρες κάθε εβδομάδας τρώτε κανονικά, αλλά χωρίς ακρότητες και τις επόμενες 2 ημέρες, η διατροφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τις 500-600 θερμίδες καθημερινά. Το πως θα καταναλώσετε τις θερμίδες αυτές, το αποφασίζετε εσείς.

Οι εμπνευστές της δίαιτας αναφέρουν ότι, ''η χαμηλή θερμιδική κατανάλωση των δύο αυτών ημερών, θα σας κάνει υπό κανονικές συνθήκες να μειώσετε και τις θερμίδες που καταναλώνετε τις υπόλοιπες 5 ημέρες''

Παράλληλα οι δημιουργοί της αναφέρουν ότι η ''δίαιτα υπόσχεται άμεση απώλεια κιλών αλλά και ενίσχυση της υγεία του οργανισμού. Ο ίδιος ο συγγραφέας επισημαίνει ότι ο ίδιος ''στο διάστημα που εφάρμοσε την 5/2 έχασε έξι κιλά, μείωσε το λίπος στον οργανισμό του κατά 25%, ενώ βελτιώθηκαν τα επίπεδα των σακχάρων και της χοληστερόλης στο αίμα του''.