Δείτε τα φρούτα που χαρίζουν υγεία

  • Iatropedia
Διακαής πόθος των περισσότερων είναι η καλή υγεία Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι οι περισσότερες ευχές αφορούν την υγεία. Παρόλα αυτά υπάρχουν έξι φρούτα τα οποία υπόσχονται να μας χαρίσουν υγεία Δείτε ποια είναι αυτά.

Γκρέιπφρουτ

προτιμήστε να πίνετε ένα χυμό γκρέιπφρουτ το οποίο περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά, τα οποία αποτελούν σύμμαχο καλής υγείας.

Παπάγια

Η εξωτική παπάγια είναι πλούσια σε φυλλικό οξύ συστατικό απαραίτητο για την ενίσχυση της γονιμότητας και της ανάπτυξης του εμβρύου. Έχει βρεθεί ότι περιέχει τρεις φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα εσπεριδοειδή όπως είναι τα πορτοκάλια και τα λεμόνια.

Ακτινίδιο

Άλλες μελέτες έδειξαν ότι το ακτινίδιο καταπολεμά τις φλεγμονές, έχει αντικαρκινική δράση, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό αφού είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, C και Ε.

Βερίκοκο

Μπορεί να μην είναι της εποχής αλλά το βερίκοκο έχει βιταμίνη C, λυκοπένιο, αλλά και φυτικές ίνες, οι οποίες ενισχύουν το πεπτικό αλλά και τη λειτουργία της καρδιάς.

Μήλο

καθόλου τυχαία δεν είναι η παροιμία ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα αφού η κατανάλωση του ωφελεί ποικιλοτρόπως τον οργανισμό αφού του χαρίζει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που τόσο έχει ανάγκη για την καλή λειτουργία του.

πηγήhttp://www.health.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιες τροφές κάνουν καλό στην καρδιά;