Δείτε ποιος είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη- ΦΩΤΟ

  • Iatropedia
Υπάρχει πραγματική ευτυχία; Υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να βιώνει την απόλυτη ευτυχία; Μην βιαστείτε να απαντήσετε “όχι δεν υπάρχει” γιατί θα πέσετε έξω. Οι επιστήμονες αποφάσισαν να μετρήσουν αυτή την ευτυχία και να διαπιστώσουν πως αποτυπώνεται στον άνθρωπο. Και όχι απλά την μέτρησαν αλλά βρήκαν και τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στη γη. Διαβάστε ποιος είναι και τι δουλειά κάνει.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη, δεν είναι Έλληνας και δεν ζει στην Ελλάδα. Πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι με τέτοια κατάσταση που επικρατεί εδώ. Πλέον οι έρευνες δείχνουν ότι στην πατρίδα μας κυριαρχεί η κατάθλιψη… Αλλά ξεφύγαμε από το θέμα μας. Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη είναι ένας 66χρονος βουδιστής μοναχός. Ο Μάθιου Ρίτσαρντ.

Ο Ρίτσαρντ τα παράτησε όλα και ζει μια ασκητική ζωή σε ένα μοναστήρι Βουδιστών στο Κατμαντού. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν θέλησαν να βρουν τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Ο Ρίτσαρντ, πήρε μέρος στο πείραμα τους και κέρδισε επάξια τον τίτλο.

Οι επιστήμονες μελέτησαν τον εγκέφαλο του με μαγνητική απεικόνιση και διαπίστωσαν ότι οι 256 αισθητήρες, που είχαν συνδεθεί με τον εγκέφαλό του, έδειξαν αυξημένη δραστηριότητα της αριστερής πλευράς του προμετωπιαίου φλοιού του εγκεφάλου σε σύγκριση με τη δεξιά. Οι δείκτες του μοναχού ήταν – 0,45 μονάδες με μέσο όρο δεικτών από + 0,3 (κατάθλιψη) έως -0,3 (ευτυχία).

Ο ίδιος τόνισε ότι πράγματι βιώνει την ευτυχία και ο διαλογισμός στο βουδιστικό μοναστήρι τον έχει αλλάξει σαν άνθρωπο προς το καλύτερο: “Με τον διαλογισμό βιώνω αυτό που λέμε πραγματική ευτυχία” δήλωσε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

δείτε πως στο παρελθόν έπνιγαν τις ερωτικές τους επιθυμίες- ΦΩΤΟ

προσέξτε πως περπατάτε, φανερώνει τι είδους οργασμό έχετε

σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι δυναμίτης στο σεξ

γιατί το σεξ μας κάνει εξυπνότερους

μια βασίλισσα ομορφιάς δίχως κρανίο- ΦΩΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν