Διορίστηκαν οι αντιπρόεδροι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)

  • Γιάννα Σουλάκη
ΕΟΦ
Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα ονόματα των δύο νέων αντιπροέδρων του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ). Πρόκειται για τους κ.κ. Ελευθέριο Πάλλη και Χαράλαμπο Κανδηλώρο.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΦ, απαρτίζεται πλέον από τον χειρουργό κ. Δημήτρη Φιλίππου στη θέση του πρόεδρου του Οργανισμού, που ανέλαβε καθήκοντα πριν από τρεις εβδομάδες και τους δύο αντιπροέδρους που τον αναπληρώνουν κατά σειρά Α’ και Β’.

Ο νέος Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΟΦ με εκτελεστικά καθήκοντα είναι ο κ. Ελευθέριος Πάλλης, γιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα ως πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και ο Β’ Αντιπρόεδρος είναι ο κ. Χαράλαμπος Κανδηλώρος, διευθυντής Οικονομικής Τεκμηρίωσης και Κοστολόγησης (ΣυΚΝΥ-ΚΕΤΕΚΝΥ Α.Ε.), ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα σχετικά με τις επιστημονικές έρευνες και δράσεις και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του  άνευ αμοιβής ή αποζημίωσης.

Σε ό, τι αφορά το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΦ και τους αναπληρωτές τους, η νέα σύσταση είναι η εξής:

Τακτικά μέλη:

  • Αθηνά Κοντογιάννη,  λέκτορας Αστικού Δικαίου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου , με αναπληρώτρια τη νομικό Παναγιούλα Μακρή.
  • Χρήστος Κουρούσης, ιατρός Εργασίας  με αναπληρώτριά του, την αναπληρώτρια καθηγήτρια Βιολογίας Μαρία Γαζούλη