Δημήτρης Κόκοτας: Δεν θα γίνει άμεσα τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή

  • Iatropedia newsroom
Κόκοτας
Ο γνωστός τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς μετά από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς που υπέστη στις 28 Μαρτίου 2024.

Δύσκολες στιγμές συνεχίζει να περνά ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοκοτας έπαθε έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς και έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τις πρόβες του J2US στο νοσοκομείο. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη και αναφέρθηκε στα νέα γύρω από την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

«Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Mega η Ματίνα Παγώνη.

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει», είπε η Ματίνα Παγώνη για τη διαδικασία.

Παράλληλα, η μάνατζερ του τραγουδιστή, Σάντρα Βουτσά, διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν για την υγεία του τραγουδιστή και το χαλασμένο μηχάνημα τομογράφου στο νοσοκομείο Γεννηματάς. «Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν και να λένε πράγματα που, ακόμα και κάποια από αυτά να ισχύουν, ξέρουν τι σημαίνει «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα»; Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες λεπτομέρειες, είναι μηνύσιμα αυτά», συμπληρώνει εμφανώς ενοχλημένη η μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή.

«Κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, δεν τον θεραπεύουν οι γιατροί με τον ίδιο τρόπο», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σάντρα Βουτσά για τον Δημήτρη Κόκοτα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, εκφράζοντας την ελπίδα της ότι ο Δημήτρης Κόκοτας θα γίνει καλά.

Με πληροφορίες από: Newsit