Διαδικτυακό σεμινάριο «myDATA & Ηλ.Τιμολόγηση» για οδοντιάτρους

  • Iatropedia newsroom
οδοντίατροι
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Διαδικτυακό σεμινάριο το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 με αφορμή την έναρξη της εφαρμογής myDATA από την ΑΑΔΕ.

O Oδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής με αφορμή την έναρξη της εφαρμογής myDATA από την ΑΑΔΕ που αφορά στην έκδοση ηλεκτρονικών τιμολογίων και την τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10.30 το πρωί.

Το webinar θα έχει θέμα «myDATA Ηλεκτρονική Τιμολόγηση για οδοντιάτρους» και θα ενημερώσει για τις αλλαγές που επιφέρουν τα ηλεκτρονικά βιβλία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή μέσω του site του ΟΣΑ www.osanet.gr, πατώντας στο εικονίδιο «ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» στο κάτω μέρος της Ανακοίνωσης για το webinar, και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες μέσω της πλατφόρμας gotowebinar. (Πιέστε εδώ).

O Oδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής λόγω των μέτρων που έχουν εφαρμοσθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και για λόγους προστασίας της Δημόσιας Υγείας, θα συνεχίσει τη διοργάνωση ημερίδων και σεμιναρίων διαδικτυακά (livestreaming) όπως και κάθε άλλη δράση, με σκοπό τη συνεχή επιμόρφωση αλλά και ενημέρωση των Οδοντιάτρων.