Δεκάδες …ΠΕΔΥ-Α σε όλη την Ελλάδα! Η γκάφα Άδωνι στον νέο ΕΟΠΥΥ

  • Iatropedia
Τελικά όντως το 2014 δε φαίνεται να μπήκε καλά για τον Άδωνι Γεωργιάδη καθώς μετά την απόσυρση του “25ευρου” έρχεται νέα γκάφα που πρέπει να γράψει στο βιογραφικό του.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ο νέος ΕΟΠΥΥ που θα ονομάζεται πλέον ΠΕΔΥ, δεν είναι το …μοναχοπαίδι Άδωνι! Υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα δεκάδες ΠΕΔΥ-α τα οποία δεν δημιουργήθηκαν δια χειρός Αδώνιδος αλλά δια χειρός ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ειδικότερα σε όλη την επικράτεια είναι σπαρμένα τα ΠΕΔΥ-α του ΚΕΕΛΠΝΟ που αποτελούν τα Περιφερειακά Εργαστήρια Δημόσιας Υγείας.

Και είναι απορίας άξιον πως τα στελέχη του υπουργείου Υγείας συνεργάτες του Άδωνι Γεωργιάδη που εμπνεύστηκαν το όνομα του νέου ΕΟΠΥΥ δεν έκαναν απλά μια αναζήτηση στο google για να διαπιστώσουν ότι το νέο του ΠΕΔΥ έχει και ανταγωνιστές.

Και αν οι ασφαλισμένοι στο άμεσο μέλλον δεν μπερδεύουν τα ΠΕΔΥ-α, άγνωστο παραμένει αν οι οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες δε θα πέφτουν σε αλλεπάλληλα μπερδέματα λόγω του ίδιου ονόματος.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχα ΠΕΔΥ-Α υπάρχουν σε Θεσσαλία, Ανατολική Μακεδονία, Κρήτη καθώς και στις υπόλοιπες υγειονομικές περιφέρειες της χώρας.