Χριστουγεννιάτικη προσφορά της Novartis Hellas

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Τα Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη και προσφορά σε όλους, και κυρίως σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, η Novartis Hellas, πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα δίπλα στον ασθενή και τον άνθρωπο, στηρίζει επιλεγμένους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς καθώς και τους πρόσφυγες.

Πιο συγκεκριμένα, η Novartis Hellas κινητοποιήθηκε για άλλη μια φορά αφιερώνοντας όλο το μήνα Δεκέμβριο σε πράξεις αγάπης και προσφοράς: στήριξε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τους πρόσφυγες, ενώ με την εθελοντική διάθεση των ανθρώπων της, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα και βιβλία τα οποία παρέδωσαν οι ίδιοι στο Φιλανθρωπικό Οργανισμό για την Πολύτεκνη και Τρίτεκνη Οικογένεια «Θεόφιλος» και στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) μέσω της πρωτοβουλίας «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι».

«Ο εθελοντισμός και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Novartis στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Ειδικά σε περιόδους όπως τα Χριστούγεννα που το αίσθημα της προφοράς είναι ακόμα πιο έντονο, μας δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, μα πάνω απ’ όλα τα παιδιά, που το μέλλον τους είναι το μέλλον μας», ανέφερε η Φωτεινή Μπαμπανάρα, Επικεφαλής Επικοινωνίας της εταιρείας.

Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. έχει κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται 500 περίπου άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν