Χωρίς θέρμανση το Κέντρο Υγείας Βάμου στα Χανιά: Διαμαρτυρία από τους γιατρούς

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σε ολιγόωρη στάση εργασίας και σε παράσταση διαμαρτυρίας εξυπηρετώντας μόνο επείγοντα περιστατικά προχώρησαν σήμερα γιατροί και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Βάμου στα Χανιά, καθώς το Κέντρο είχε μείνει χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης και το κρύο καθιστά αδύνατο το έργο τους...

Το πρόβλημα προέκυψε όταν η εταιρεία που προμηθεύει πετρέλαιο το Κέντρο Υγείας διέκοψε την παροχή με την αιτιολογία ότι εκκρεμούσαν οφειλές… Ο διευθυντής του Κέντρου ενημέρωσε για το πρόβλημα την αρμόδια 7η Υγειονομική Περιφέρεια καθώς και τον Δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη.

Με προσωπική πρωτοβουλία του κ. Κουκιανάκη έγινε προμήθεια 500 λίτρων πετρελαίου ποσότητα που θα εκτιμάται ότι θα καλύψει χρονικό διάστημα περίπου 10 ημερών.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ Κουκιανάκης «ενημερώθηκα από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας για το πρόβλημα και δεν μπορούσα να αφήσω μια τέτοια σημαντική δομή υγείας για την περιοχή χωρίς πετρέλαιο».

Από την πλευρά της ΥΠΕ έγινε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν τα χρήματα στον προμηθευτή πετρελαίου, ενώ ήδη στις 23 Δεκεμβρίου κατέβαλε μέρος του οφειλόμενου ποσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν