Χωρίς προνοιακά επιδόματα 9 μεγάλοι Δήμοι της χώρας! Που και γιατί δε θα πάρουν χρήματα

  • Iatropedia
Εν μέσω προεκλογικής περιόδου τελικά όλα μπορούν να συμβούν και πολλοί Δήμοι της χώρας δεν ξεκαθάρισαν τα μητρώα με το ποιος δικαιούται και ποιος όχι τα προνοιακά επιδόματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δοθούν στους πραγματικούς δικαιούχους τα χρήματα. Ποιοι Δήμοι παίρνουν «κόκκινη κάρτα» και αφήνουν δικαιούχους χωρίς επιδόματα;

Όπως αποκάλυψε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας Δημήτρης Μπαλασόπουλος, πολλοί Δήμοι βρίσκονταν μέχρι χθες το μεσημέρι στο 0% της επεξεργασίας των στοιχείων για να αφαιρέσουν από τις λίστες τους «μαϊμού» αναπήρους.

Έτσι το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσουν ούτε οι πραγματικοί ανάπηροι να πάρουν τα επιδόματά τους καθώς μαζί με τα …ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Βέβαια όπως υπογράμμισε ο κ.Μπαλασόπουλος θα υπάρξουν ειδικές διαδικασίες ώστε να μπορέσουν οι πραγματικοί δικαιούχοι να πάρουν τα χρήματά τους. Αν αυτό θα γίνει μέχρι τις 15 Ιουνίου οπότε και πρέπει να καταβληθούν τα επιδόματα, είναι άγνωστο.

Μεταξύ των Δήμων που δεν επεξεργάστηκαν κανένα στοιχείο είναι: η Φλώρινα, η Καρδίτσα, η Τρίπολη, η Έδεσσα, το Ηράκλειο, η Κόρινθος και Άγιος Νικόλαος

Δήμητρα Ευθυμιάδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν