Χειρουργείται στη Γερμανία ο 15χρονος μαθητής από την Πάτρα!

  • Iatropedia
Σήμερα υποβάλλεται στη λεπτή χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία ο 15χρονος μαθητής από την Πάτρα που πάσχει από σηραγγώδες αγγείωμα στελέχους του εγκεφάλου και πλέον νοσηλεύεται στο International Neuroscience Institute στο Αννόβερο έπειτα από ειδική μεταφορά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Ο 15χρονος μαθητής υποβάλλεται στην ειδική χειρουργική επέμβαση η οποία δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

Οι Γερμανοί επιστήμονες τον είχαν υποβάλει προηγουμένως σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και φαίνεται πως το παιδί έχει όλες τις δυνατότητες για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του. Η επέμβαση θεωρείται ιδιαιτέρως σοβαρή και οι προετοιμασίες ήταν άψογες ενώ ειχε προβλεφθεί και η κάθε λεπτομέρεια ώστε να μην υπάρξουν επιπλοκές.

Να σημειωθεί ότι το κυβερνητικό αεροσκάφος που μετέφερε τον 15χρονο Μανώλη, αναχώρησε στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου από το αεροδρόμιο του Αράξου και έφθασε στον προορισμό του στις 11.40 το πρωί. Το νεαρό ασθενή συνόδευσαν ιατρός του ΕΚΑΒ, καθώς και ο θεράπων ιατρός του, ο οποίος θα παραμείνει στη Γερμανία έως και την πραγματοποίηση της απαιτούμενης χειρουργικής επέμβασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια παραπτώματα οδηγούν σε «αυτοδίκαιη αργία» και στα νοσοκομεία! Όλα τα άρθρα του μνημονίου

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Να πληρωνόμαστε κατά πράξη και περίπτωση!

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πατρών στο iatropedia: «Ο ΕΟΠΥΥ μας οδηγεί στην εξαθλίωση»!

Νυκτουρία: η ανάγκη για συνεχή ούρηση το βράδυ. Πως αντιμετωπίζεται;

Πως ανακουφιζόμαστε από την οσφυαλγία;