Χείρα βοηθείας στους πρόσφυγες της Συρίας από γιατρούς του Υγεία!

  • Iatropedia
Στο πλευρό των προσφύγων από τη Συρία βρέθηκαν οι γιατροί του ομίλου «Υγεία».Μικρά παιδιά, γυναίκες, κάποιες υποβασταζόμενες, και άνδρες δέχθηκαν τη βοήθεια των 20 γιατρών από το νοσοκομείο ''Υγεία''.

Σύροι μετανάστες περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για να εξεταστούν από γιατρούς, μπροστά από τα τρία ασθενοφόρα, που με πρωτοβουλία του ομίλου «Υγεία», εγκαταστάθηκαν για σήμερα στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με στελέχη του «Υγεία», όπως διαπιστώθηκε, από τις εξετάσεις που ολοκληρώθηκαν, πολλά περιστατικά ήταν πνευμονολογικά, όπως άσθμα, καθώς και δερματοπάθειες και χορηγήθηκαν στους ασθενείς τα απαραίτητα φάρμακα.

Μία 14χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Μητέρα», όπου πιθανότατα θα χειρουργηθεί για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, ενώ αντιμετωπίστηκε και ένα περιστατικό επιληψίας.

Να σημειωθεί εδώ ότι οι πρόσφυγες ήταν ταλαιπωρημένοι και εξαντλημένοι, καθώς βρίσκονται στην έκτη μέρα απεργίας πείνας.

Μικρά παιδιά, γυναίκες, κάποιες υποβασταζόμενες, και άνδρες δέχθηκαν τη βοήθεια των 20 γιατρών που η διοίκηση του «Υγεία» έστειλε προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν προβλήματα υγείας, να βοηθήσουν όσους έχουν κάποιο πρόβλημα, να δώσουν φάρμακα σε όσους δεν παίρνουν την αγωγή τους και να νοσηλευτούν αν χρειαστεί, δωρεάν, στα νοσοκομεία του ομίλου.

«Ο όμιλος Υγεία πάντα κοντά στους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα, που θέλουν περίθαλψη, βρίσκεται εδώ σήμερα, για να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες, να εξετάσει όσους ανθρώπους θέλουν, να παρέχει φάρμακα και ό,τι άλλο χρειαστεί. Ήρθαμε προληπτικά. Αν χρειάζεται κάποιος νοσοκομείο θα φροντίσουμε εμείς γι αυτό» δήλωσε ο Ανδρέας Καρδαπάνης Γενικός Διευθυντής του ομίλου «Υγεία».

«Ο όμιλος Υγεία προσφέρθηκε να κάνει ιατρικές εξετάσεις και να δει, επειδή είναι όλες αυτές τις ημέρες στο δρόμο, αν υπάρχουν κάποια πρόσωπα με πρόβλημα υγείας, τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος οι δωρεάν νοσηλείες και εξετάσεις στον ιδιωτικό τομέα από 1η Δεκεμβρίου! Έρχεται επίσχεση στον ΕΟΠΥΥ

Θρίλερ για την παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑB! Φεύγει ή όχι;

Φύλλο και φτερό και οι λογαριασμοί των «φακελάκηδων»! Τι ετοιμάζει ο Βορίδης

Νέες τιμές στα φάρμακα με …καθυστέρηση! Πότε βγαίνει το νέο δελτίο τιμών