Χάστε 25 πόντους ανάλογα με το σωματότυπό σας!

  • Iatropedia
Ένα είναι σίγουρο καμία γυναίκα και ποτέ δεν είναι ευχαριστημένη με το σώμα της. Από τις διάσημες σταρ του Χόλιγουντ έως και τις κοινές θνητές όλες θα ήθελαν να έχουν ένα διαφορετικό σώμα. Βέβαια η κάθε μια έχει το δικό της σωματότυπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Βρείτε το δικό σας σωματότυπο και μάθετε πως να χάσετε τα παραπανίσια κιλά.

Οι πιο κοινοί τύποι είναι το «μήλο» και το «αχλάδι»

Το λίπος συγκεντρώνεται στην κοιλιά και στο στομάχι ενώ στο σωματότυπο ''αχλάδι'' τα παραπανίσια κιλά συγκεντρώνονται στους μηρούς και στους γλουτούς και τα οπίσθια.

Μήλο

Για να αδυνατίσετε στην πρώτη περίπτωση ακολουθείστε μια διάτα που καεί το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Οι ειδικό επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Μενεσότα αναφέρουν ότι το λίπος που συσσωρεύεται στην περιοχή αυτή είναι επικίνδυνο για την υγεία.

Στο πλαίσιο αυτό συστήνουν την κατανάλωση τουλάχιστον πέντε γευμάτων την ημέρα τακτική άσκηση και αποφυγή κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών.

Βάση των ίδιων ερευνών όσοι έχουν τη συνήθεια να καταναλώνουν φρούτα και λαχανικά στη διατροφή τους νιώθουν πιο χορτάτοι και επομένως δεν τσιμπολογούν γεμίζοντας το σώμα τους περιττές θερμίδες

Επίσης μπορείτε να κάψτε λίπος με αεροβική άσκηση. Οι ειδικοί προτείνουν να ασκήστε τρεις φορές την εβδομάδα, από 20λεπτά. Δώστε περισσότερο βάρος στην κοιλιά και μην ξεχνάτε να ασκήστετα κάτω άκρα, (π.χ. με βαράκια

Αχλάδι

Για να χάσετε το λίπος που έχει την τάση να συγκεντρώνεται στην περιοχή των γλουτών και των μηρών καλό είναι αναφέρουν οι ειδικοί να περιορίστε την καθιστική ζωή.

Σηκωθείτε από τον καναπέ και ξεκινήστε την άσκηση. Βάδισμα, τρέξιμο ακόμη και χορός είναι δυνατόν να αφαιρέσουν πόντους από τ ο σημείο αυτό.

Τι να τρώτε

φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο, γαλακτοκομικά και δημητριακά ολικής άλεσης.

Μια ή δυο φορές την εβδομάδα τρώτε ψάρι, κοτόπουλο άπαχο κρέας και μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό.

Και στις δυο περιπτώσεις καλό είναι να μην καταναλώνετε επεξεργασμένα προϊόντα.

πηγή:http://www.prevention.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάστε πόντους σε κοιλιά και μέση φυσικά!