Χαμός στο στούντιο του iatropedia.gr για τις εκλογές στον ΙΣΑ: Αιχμές και δηλητηριώδη βέλη κατά του Γ. Πατούλη

  • Iatropedia
''Άναψαν τα αίματα'' σήμερα στο στούντιο του iatropedia στη διάρκεια του 1ουdebate μεταξύ του Γιώργου Ελευθερίου και του Ευρυπίδη Μπιλιράκη, το οποίο συντόνιζε η Δήμητρα Ευθυμιάδου.

Ο Γιώργος Ελευθερίου άφησε αιχμές εναντίον της ηγεσίας του ΙΣΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι απέτυχε ο ΙΣΑ να εκτελέσει το έργο του.

Στο σημείο αυτό προανήγγειλε ότι θα στείλει ορκωτούς λογιστές προκειμένου να κάνουν φύλο και φτερό τα οικονομικά του ΙΣΑ ενώ ο κ. Μπιλιράκης από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι θα στείλουν οικονομικό εισαγγελέα γαι να ελεγχθούν τα οικονομικα του Συλλόγου.

Την ίδια στιγμή ο κ. Ελευθερίου εκτόξευσε δηλητηριώδη βέλη εναντίον του νυν προέδρου Γιώργου Πατούλη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στήνει επικοινωνιακές φιέστες μόνο για δική του προβολή.

Μάλιστα αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να μπορεί ο κ. Πατούλης να εξυπηρετεί ταυτόχρονα και τα συμφέροντα των δημοτών του και των γιατρών.

Απαντώντας στους επικριτές του ο κ. Ελευθερίου κατέστησε σαφές ότι ''δεν έχω καμία προσωπική αντιπαράθεση με τον κ.Πατούλη παρά μόνο πολιτική διαφωνία''.

Από την πλευρά του ο κ.Μπιλιράκης ζήτησε να σταματήσει το σήριαλ με τον ιατρικό σύλλογο και να ληφθούν μέτρα εδώ και τώρα για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί καθώς επίσης και για τα φακελλάκια.

Δεν είναι δυνατόν ανέφερε ο κ. Μπιλιράκης, ο πρόεδρος του ΙΣΑ να πηγαίνει βόλτα στο Καστελόριζο με την συνοδεία των εκάστοτε υπουργών υγείας, χωρίς επι της ουσίας να λύνονται τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι ακρίτες.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Ελευθερίου κατήγγειλε ότι δεν είναι δυνατόν να συνομιλεί με την πολιτική ηγεσία σε άλλο ..επίπεδο και να εκδίδονται Δελτία Τύπου χωρίς έγκριση του Δ.Σ.

Εκτενής αναφορά έκανε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί εστιάζοντας στο ότι χάθηκαν χιλιάδες θέσεις, απολύθηκαν γιατροί από το πρώην ΙΚΑ, έκλεισαν νοσοκομεία. μειώθηκαν οι αμοιβές με συνέπεια όλο και περισσότεροι γιατροί να οδηγούνται στη φτωχοποίηση.

Ενδεικτικό είναι ότι δεκάδες μέλη του Συλλόγου δεν μπορούν να ψηφίσουν γιατί δεν είναι ταμιακά εντάξει.

Σύμφωνα με τον κ. Ελευθερίου ο ΙΣΑ απέναντι σε αυτά τα καίρια θέματα απαντούσε μόνο με δελτία Τύπου και mail που στην κυριολεξία αφορούσαν την προσωπική του και μόνο προβολή.

Απαντώντας σχετικά με την σχέση του με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο κ. Ελευθερίου δήλωσε ότι δεν είχε καμία πολιτική ομπρέλα από τον πρώην υπουργό

Για τις συμβάσεις των γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ ο κ. Ελευθερίου ανέφερε πως λεφτά υπάρχουν στον ΕΟΠΥΥ και γαι αυτό καλό είναι να ανοίξει ο Οργανισμός στους νέους γιατρούς.

Δείτε εδώ το debate:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Οι άνδρες…γεννούν στην Ελλάδα! Όλα τα σκάνδαλα που έδειξε ο έλεγχος στις ιδιωτικές κλινικές

Γιάννης Μπασκόζος με άρθρο του στο iatropedia.gr: '' Ήρθε η ώρα της ανατροπής''

Πως θα πάρετε αποζημίωση από τον ΕΟΠΥΥ για αναλώσιμα υλικά!

Στα …κάγκελα για το facebook στο Θεαγένειο Νοσοκομείο! Η εγκύκλιος που άναψε φωτιές