Αύριο το διάγγελμα Μητσοτάκη για την πανδημία – Αναβάλλεται η ενημέρωση για τον κορονοϊό

  • Γιάννα Σουλάκη
Μητσοτάκης
Ανατροπή στις προγραμματισμένες ανακοινώσεις για την πανδημία έφερε ο μεγάλος σεισμός στη Σάμο. Αναβλήθηκε για αύριο το προγραμματισμένο διάγγελμα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που θα έφερνε μαζί του και νέα μέτρα, αλλά και η live απογευματινή ενημέρωση στο Υπουργείο Υγείας.

Το διάγγελμα είχε προγραμματιστεί για τις 15:οο το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10). Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, οι ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Σάββατο, ενδεχομένως και στις 10:00 το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αναβλήθηκε, όμως, και η καθιερωμένη ενημέρωση της Παρασκευής για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, καθώς ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, έχει μεταβεί εσπευσμένα στη Σάμο με το κυβερνητικό κλιμάκιο, για την αντιμετώπισης της κρίσης του σεισμού στο νησί.

Ο πρωθυπουργός, συγκεκριμένα, έγραψε στον λογαριασμό του στο TwitterQ

«Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο», αναφέρει σε tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη: