Αττικόν: Αποσωληνώθηκε ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγ.Αναργύρους – Σε λίγες μέρες θα βγει από τη ΜΕΘ

  • Iatropedia newsroom
Αττικόν
Ο 39χρονος δράστης που νοσηλεύεται στο Αττικόν μετά από απόπειρα αυτοκτονίας, έχει αρχίσει να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» αποσωλήνωσαν τον δράστη της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Αττικόν» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, στο Πρωινό του ΑΝΤΙ1, έγινε μια επιτυχημένη προσπάθεια αποσωλήνωσής του και έχει ήδη ανακτήσει την επαφή του με το περιβάλλον. Αναμένεται σε λίγες ημέρες να μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο και να βγει από τη ΜΕΘ.

Ο κ.Γιαννάκος έδωσε συγχαρητήρια στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του «Αττικόν» που έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν τον ασθενή, «χωρίς να έχει σημασία αν είναι ένας στυγνός δολοφόνος».

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

«Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας θα καταδικαστεί και θα μεταφερθεί άμεσα στη φυλακή.


Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI