ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Θεσσαλονίκη ανεβάζει την «θερμοκρασία» η αξιωματική αντιπολίτευση

Είχαν υποσχεθεί από την κυβέρνηση ότι θα προχωρήσουν το παιδιατρικό νοσοκομείο της πόλης αλλά ακόμα τηρείται σιγή και απραξία! Επίσης είχε υποσχεθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός ότι θα τελειώσουν οι διαδικασίες παραχώρησης οικοπέδου από το ΙΚΑ στο Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος" ώστε το τελευταίο να επεκταθεί, αλλά ούτε σε αυτό έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Ο τομέας Υγείας της ΝΔ δεν φαίνεται να ξεχνά τις δεσμεύσεις των υπουργών Υγείας και άλλων μελών της κυβέρνησης... Όλα δείχνουν μάλιστα ότι η μνήμη τους είναι εξαιρετικά δυνατή και σκοπεύουν να την ...αξιοποιήσουν το επόμενο διάστημα.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία, οι ανασφάλιστοι, η ίδρυση νέων νοσοκομείων, οι βελτιώσεις άλλων, όλα είναι στο πρόγραμμα να αναδειχτούν με Ερωτήσεις στην Βουλή και άλλες παρεμβάσεις.

Η αιχμή του δόρατος αυτό το διάστημα φαίνεται μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia- ότι θα είναι η Θεσσαλονίκη όπου οι ανάγκες χρονίζουν και συνεχώς αυξάνονται λόγω του γεγονότος ότι ο κόσμος στράφηκε πια σε μεγάλο βαθμό στο δημόσιο σύστημα υγείας ενώ και η ανεργία αυξάνεται μαζί με την ανέχεια.

Και πρώτο μέλημα αυτήν την στιγμή είναι αδιαμφισβήτητα η δημιουργία παιδιατρικού νοσοκομείου που είναι πάγιο αίτημα των πολιτών σε όλη την βόρεια Ελλάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν