Απάντηση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε όσα καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Οι εργαζόμενοι ζητούν δεδουλευμένα και ...σεβασμό, το ΚΕΕΛΠΝΟ απαντά ότι κινείται με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες και η μία ανακοίνωση διαδέχεται την άλλη...

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση από το ΚΕΕΛΠΝΟ:

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και ορισμένες ανεύθυνες φημολογίες η διοίκηση του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., επιθυμεί να επαναλάβει ότι βασικός στόχος της είναι η ανάπτυξη του οργανισμού με στόχο την επιστημονικά τεκμηριωμένη προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, με νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, εργάζεται με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία του οργανισμού βασιζόμενη στους επιστήμονες και όλους τους  εργαζόμενούς του και σεβόμενη τα εργασιακά δικαιώματά τους.

Οι όποιες θεσμικές και διοικητικές εξελίξεις θα εφαρμοστούν συντεταγμένα και με γνώμονα τη διασφάλιση της συνέχειας στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Δείτε τι είχαν πει νωρίτερα οι εργαζόμενοι σε παράσταση διαμαρτυρίας:

«Δεν είμαστε απόστημα, είμαστε επιστήμονες και προσφέρουμε καθημερινά για την δημόσια Υγεία», τονίζουν και καταγγέλλουν ότι εδώ και πέντε μήνες δέχονται καθημερινά τακτικές αποκλεισμού και εκφοβισμού από την διοίκηση που όρισε ο κ. Πολάκης.